Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зізнався, що купив 10 соток для хворої тещі

Вівторок, 31 травня 2005, 16:14
Екс-прем'єр Віктор Янукович каже, що справді придбав землю на Закарпатті для своєї хворої тещі.

"Ми дійсно придбали в 2000-му році 10 соток землі на Прикарпатті для хворої матері моєї дружини і замовили будівництво дерев'яного будиночка площею 36 квадратних метрів", - зазначив Янукович, повідомляє його прес-служба.

"Ми думали, що мати буде рада переїхати зі своєї старої сільської хати в нову. Але мати відмовилася – сказала, що це далеко і що вона воліє доживати віку близько біля нас. Так ми той будиночок і не добудували. І там, у Карпатах, ніхто з нас ніколи й не побував", - додав він.

За словами Януковича, у нього завжди було багато роботи, щоб їздити на дачу – "руки не доходили".

"А дружина без мене рідко куди їздить. Ось і вся історія. Чому з неї роблять якийсь скандал – я ніяк не можу зрозуміти. Чому аж в міліцію мене через Інтернет за це викликають – теж збагнути непросто," – прокоментував Янукович.

Як відомо, нещодавно міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що екс-прем’єр Віктор Янукович і екс-керівник адміністрації президента Віктор Медведчук можуть бути викликані для надання пояснень щодо будівництва приватних будинків, принаймні, до чотирьох обласних управлінь міліції.

Окрім того, Янукович викликався в Київський УБОЗ з питань витрати бюджетних коштів на технічні потреби донецького аеропорту, але екс-прем'єр на допит не прибув.

Читайте також:

Януковича знову кличуть на допит. Тепер офіційно

МЕДВЕДЧУКА І ЯНУКОВИЧА ВИКЛИКАЮТЬ ДО МВС ЩЕ У ТРЬОХ ОБЛАСТЯХ?

ЯНУКОВИЧ НЕ ПРИЙШОВ НА ДОПИТ. УБОЗ не знає, де його шукати


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування