Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Список підприємств визначатиме і Порошенко

П'ятниця, 10 червня 2005, 11:11
Рада національної безпеки й оборони України за пропозицією прем'єра Юлії Тимошенко розгляне перелік підприємств, які будуть виставлені на повторний конкурс приватизації.

Про це повідомив секретар РНБО Петро Порошенко в четвер в ефірі телеканалу "Інтер", передає Інтерфакс-Україна.

"Юлія Володимирівна (Тимошенко) запропонувала обговорити це питання на РНБО, оскільки воно представляє досить істотну відповідальність влади перед інвесторами", - сказав Порошенко. Він відзначив, що цю пропозицію схвалює й президент.

Порошенко підкреслив, що зараз не існує затвердженого переліку підприємств, які будуть виставлені на повторний конкурс приватизації. Секретар РНБО нагадав, що робоча група запропонувала список, однак президент його не прийняв, і тому цей перелік "підлягає істотній доробці".

Відповідаючи на питання про те, скільки підприємств включені до цього списку, Порошенко сказав, що справа не в кількості підприємств. "29, 50 або 70 (підприємств) - для інвесторів із усього світу ніякої різниці немає", відзначив Порошенко.

Він також додав, що критерії, за якими підприємства включають до списку, мають бути "зовсім прозорими й однаковими, не має бути жодних винятків, зате жодне інше підприємство туди точно не потрапить. Крапка".

На думку Порошенка, на цьому треба остаточно завершити дискусію щодо законності приватизації підприємств.

Порошенко також повідомив, що засідання РНБО відбудеться наступного тижня. Як раніше повідомлялося, засідання РНБО мало відбутися у п'ятницю, і на ньому планувалося розглянути питання землекористування в Україні.

Як пояснив Порошенко, засідання перенесене на наступний тиждень у зв'язку з міжнародними поїздками керівництва країни. Секретар РНБО нагадав, що в п'ятницю в Україні не буде прем'єра Юлії Тимошенко, у якої на цей день запланований візит у Польщу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування