Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голодування заступників мера Львова виявилося ментальним

П'ятниця, 10 червня 2005, 15:04
8 заступників міського голови Львова Любомира Буняка і начальник управління адміністрації міського голови підтримують позицію мера, але голодування не оголошували.

"Ніхто з заступників міського голови голодування не оголошував, ми просто підтримали вимоги Любомира Буняка", – відзначив заступник мера Василь Склярський, повідомляє "Обком" з посиланням на "Купол".

Ще один заступник Буняка Василь Портних назвав питання про те, чи буде він голодувати, "дивним" і повісив слухавку. "Я підтримую міського голови, але не голодую, більше нічого коментувати не буду", – заявив Ігор Базарник.

"Заступники на те і є заступниками, щоб підтримувати міського голову, але голодувати ми не будемо. Міський голова – це людина, і має право на те, що він робить. Голодування – це крайній захід, мені шкода його як людину, але далі так бути не повинно, треба навести порядок", – сказав у коментарі заступник мера Олег Білоус.

Раніше в прес-службі Львівської міської ради УНІАН повідомили, що 8 заступників міського голови Львова Любомира Буняка і начальник управління адміністрації міського голови оголосили голодування на знак солідарності з вимогами мера Львова.

Як відомо, 8 червня Буняк оголосив голодування проти "свавілля в системі судочинства на Львівщині".

Як повідомлялося, протягом останнього часу Буняк програв декілька судів різних інстанцій народним депутатам Олександру Гудимі та Ярославу Кендзьору.

Згідно з рішенням судів, Буняк має виплатити їм по 50 тисяч моральної та матеріальної шкоди за образливі висловлювання на їх адресу, а також сплатити держмито.

Зокрема, Буняк публічно називав Кендзьора агентом КГБ, а Гудиму звинувачував у привласненні 1 млн. грн., що були пожертвувані громадянами на "помаранчеву революцію".

Мер Львова оголосив голодування

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування