Лубківський вітає фото Тимошенко в "Плейбої" і не хоче сварок з Нємцовим

П'ятниця, 10 червня 2005, 15:32
Заступник держсекретаря Маркіян Лубківський не вбачає нічого поганого у публікації прем’єра Юлії Тимошенко у журналі "Плейбой" польської версії.

Про це Лубківський сказав на брифінгу в п’ятницю.

"Ми не можемо не вітати такі публікації. Я думаю, що Юлія Володимирівна - красива жінка, вродлива. Тому я нічого поганого в цьому не бачу", - зазначив він.

"Навпаки зарубіжні політики завжди з'являються на шпальтах зарубіжної преси, я б сказав, в різних ракурсах. Я думаю, що саме такий ракурс, якому Юлія Володимирівна відповідає, відповідає її красі і тому прекрасному позитивному іміджу, який вона має і в Україні, і за її межами", - зазначив Лубківський.

В той же час на прохання прокоментувати слова Тимошенко щодо радника президента Бориса Нємцова, який, за її словами, має в Україні комерційний інтерес, Лубківський зазначив: "Мені невідомо нічого про комерційні інтереси Бориса Нємцова в Україні".

"Я думаю, що мова не йде про те, що президент має приймати рішення, яке полягатиме в тому, щоби звільнити свого радника. Бувають непорозуміння. Бувають ситуації складніші, простіші", - зазначив він.

Лубківський також зауважив, що "це така ситуація, коли вона не заслуговує на те, аби з цього розгортався скандал, і хтось страждав чи з етичних міркувань, чи вже суто з практичних".

"Українська правда"

Читайте також:

Тимошенко "наїхала" на істеричного радника Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування