СДПУ(о) знайшло у Ющенка тюремну лексику і думає, що з нього роблять Мао

П'ятниця, 10 червня 2005, 19:28
Лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук критикує держсекретаря Олександра Зінченка за перевищення влади.

Про це Кравчук сказав на прес-конференції, коментуючи візит Зінченка до Донецька, де він попередив губернатора про звільнення, якщо той затикатиме рота людям, з якими він незгодний.

"Вдумайтеся, хто такий Зінченко, щоб казати такі слова? Він що, укази підписує? Може, вже і підписує...", - сказав Кравчук.

Кравчук також сказав, що Зінченко закликав журналістів "правильно тлумачити слова президента". "А де ж точка зору журналіста? То скоро вам видадуть цитатник і зелену книгу, і ви абсолютно гарантовано все правильно скажете".

"Вже маємо Мао Цзедуна з цитатником!...", - обурився Кравчук. "Вдумайтеся, це серйозні речі! У Кучми це почалося пізніше! А тут минуло сто днів – і приїхали".

"Народ сказав наймудріше: думай, якого дурня посилаєш Богу молитися!", - додав Кравчук.

Він також нагадав, що минулого тижня редактори ЗМІ довго чекали на зустріч з Ющенком. "Чому журналісти дві з половиною години чекали президента, який поливає
квіти. Це повага до вас, до народу?"

Також Кравчуку не сподобалася лексика Ющенка. "Приїжджає президент у Запоріжжя і говорить меру: "Ви – пахан!" А президент за Конституцією не повинен впливати на самоврядування. Я вже не кажу, що це тюремна лексика", - сказав Кравчук.

"Українська правда"

Читайте також:

"Черная метка" Зинченко для Донецкой номенклатуры


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування