Янукович обіцяє "послати" усіх, хто буде йому радити

П'ятниця, 10 червня 2005, 19:38
Віктор Янукович вважає, що під час передвиборчої кампанії-2004 був "значно обмежений" у діях екс-президентом Леонідом Кучмою.

Про це він заявив на прес-конференції в Сімферополі.

"Я на президентських виборах 2004 як кандидат дуже серйозно був обмежений у свободі своїх дій. Тому що багато питань вирішувалися під впливом діючого на той час президента Кучми. І багато питань, з якими я не був згодний, вони все-таки були в його владі, і під його впливом", - сказав Янукович.

Він також припустив, що парламентські вибори 2006 року будуть ще жорсткіші, ніж президентські вибори 2004 року. Тому, за його словами, стратегія участі Партії регіонів у парламентських виборам буде "значно відрізнятися від стратегії на виборах 2004".

Під час конференції голова кримської організації ПРУ і перший віце-спікер Кримського парламенту Василь Кисельов вніс пропозицію керівництву партії, щоб у випадку формування передвиборчого блоку або коаліції на вибори він був названий ім'ям Віктора Януковича.

У свою чергу Янукович на прес-конференції захистив Кисельова від нападок колишніх "колег по президентських виборах" із кримської організації НДП.

Як відомо, нещодавно кримські ндп-істи запропонували керівництву Партії регіонів виключити Кисельова зі своїх рядів за те, що той натякнув на причетність керівника кримської організації НДП екс-кримського прем'єра Сергія Куніцина до незаконної приватизації в Криму.

Коментуючи пропозицію НДП, Янукович сказав, що не чув про таку пропозицію.

Водночас він заявив: "Я думаю, що кожна політична сила повинна розбиратися в себе зі своїми питаннями і не робити порад іншим, тому що ми з цими порадами можемо послати кого-завгодно подалі. Нехай радять самі собі - ми в себе розберемося!".

"Українська правда", Крим


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування