Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти приїхали в Москву вбивати дракона. Але вб'ють Змія Горинича

Субота, 11 червня 2005, 14:00
Члени СПУ привезли в Москву на з'їзд партії "Родіна" барабани, що звучали на майдані Незалежності в період помаранчевої революції.

Заступник голови Соцпартії Віталій Шибко, виступаючи на з'їзді в Москві у суботу, повідомив, що делегація українських соціалістів привезла барабани, "які звучали під час нашої помаранчевої революції".

"Ми привезли їх вам - залишіть собі", - сказав Шибко учасникам з'їзду, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він відзначив, що Соцпартія під час "помаранчевої" революції на Україні зробила вибір - приєдналася до революції, щоб убити свого "українського дракона".

Раніше лідер партії "Родіна" Дмитро Рогозін заявив на з'їзді, що "Родіна" має намір убити "дракона, що має три олігархічні голови".

У відповідь на пропозицію українських соціалістів залишити в себе барабани, Рогозін сказав: "Барабанщики будуть, усе буде". При цьому він скорегував свою тезу про драконів, звернувши увагу на те, що в якості гостей на з'їзді присутня делегація з Китаю, де дракон досить шанований.

"Ми, мабуть, будемо убивати не дракона, а Змія-Горинича", - виправився Рогозін.

Українські соціалісти також привезли програму й устав СПУ російською мовою щоб передати ці документи керівництву "Родіни".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування