Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітренко займається імпічментом Ющенка й підтримкою Мілошевича

Субота, 11 червня 2005, 17:22
Прогресивна соціалістична партія України зібрала більше 26 тис. підписів за початок процедури імпічменту президента України Віктора Ющенка.

Про це повідомила лідер партії Наталія Вітренко на 15-му з'їзді ПСПУ в суботу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми розуміємо, що рішення про імпічмент повинна приймати Верховна Рада, але ми хочемо, щоб народні депутати почули глас народу. Це акція політичного тиску" - заявила вона.

Вітренко повідомила, що ПСПУ також зібрала 24 тис. підписів проти визнання членів ОУН-УПА учасниками Другої світової війни, 23,5 тис. підписів проти продажу землі і більш 20 тис. підписів за визнання російської мови другою державною мовою в Україні.

З'їзд також направив від свого імені 4 телеграми, виразивши підтримку арештованому главі Донецької облради Борису Колесникову і колишньому президентові Югославії Слободану Мілошевичу.

Крім того, ПСПУ заявила про підтримку соціал-демократичного руху в Іраку і виразила протест проти політики США в цій країні, а також направила телеграму президентові США Джорджу Бушу з вимогою негайно вивести війська з Іраку і відшкодувати моральний і матеріальний збиток цій державі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування