Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко зустрінеться в Парижі з виробником модного одягу

Неділя, 12 червня 2005, 12:45
Прем’єр Юлія Тимошенко у понеділок проведе переговори з президентом Франції Жаком Шираком під час відвідин авіасалону Ле Бурже.

Неформальне спілкування Тимошенко і Ширака передбачене на глядацькій трибуні VIP-терміналу під час демонстраційних польотів у Ле Бурже, і, згідно з програмою візиту, має тривати 26 хвилин.

Тимошенко відбула до Парижу з триденним візитом у неділю вдень.

Також у понеділок передбачається зустріч Тимошенко з прем’єром Франції Домініком де Вільпеном під час робочого ланчу та робочий сніданок з головою Сенату Понселе.

Тимошенко також планує виступити у Сенаті Франції перед бізнесменами та повечеряти у ресторані "Лаперуз" з керівниками провідних французьких компаній, а ще зустрітися з президентом компанії віп-одягу "Луї Віттон" Івом Карселем і кількох промислових компаній, зокрема "Газ де Франс".

Як відомо, на обкладинці журналу "ELLE" Тимошенко була сфотографована у сукні Луї Віттон, також у Тимошенко була помічена сумка цієї фірми.

Також Тимошенко відвідає церкву святого Володимира Великого, де встановлено погруддя Шевченка, і дасть інтерв’ю газетам, телеканалам і радіостанціям.

У поїздці до Франції Тимошенко супроводжують віце-прем'єр Микола Томенко, міністри економіки Сергій Терьохін, оборони Анатолій Гриценко, палива та енергетики Іван Плачков, промислової політики Володимир Шандра, а також керівник "Нафтогазу" Олексій Івченко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування