Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко сказала французам, що незважаючи на них, Україна буде в ЄС

Неділя, 12 червня 2005, 23:03
Незважаючи на результати референдуму у Франції, на якому перемогли противники Євроконституції, Україна зберігає шанси на вступ у Європейський союз.

Таку думку висловила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка у неділі прибула в Париж з офіційним візитом.

"Ми не розглядаємо сказане французами "ні" як беззастережну відмову від подальшого розширення ЄС", - заявила Тимошенко в інтерв'ю, яке публікується в номері газети "Круа" за понеділок.

"Опитування, проведені в країнах Євросоюзу, свідчать про підтримку вступу України в ЄС. Таким чином, я думаю, що моя країна зберігає шанси", - сказав глава українського уряду.

За словами Тимошенко, метою її візиту в Париж є "початок побудови міцних відносин з європейськими країнами для того, щоб Україна стала гідним учасником життя континенту".

Глава уряду сподівається також, що її поїздка допоможе "ознаменувати новий етап у відносинах між Францією й Україною в областях економіки, освіти і культури".

"У тому, що стосується атомної енергетики, в України і Франції багато спільних перспектив", - сказала Тимошенко, додавши, що в даний час її країна відчуває "дуже серйозну енергетичну залежність" від Росії.

РІА "Новости"

Читайте також:

Тимошенко зустрінеться в Парижі з виробником модного одягу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування