Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія - не дійна корова й не веде війну з Україною

Понеділок, 13 червня 2005, 12:26
Начальник управління адміністрації президента Росії з міжрегіональних і культурних зв'язків із закордонними країнами Модест Колеров спростовує свою причетність до організації скандалів у російських ЗМІ щодо України.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті Сегодня, опублікованому в понеділок.

"Я чув таку думку, що російські ЗМІ використовуються самими ж українськими політиками для своїх цілей, для зведення рахунків один з одним. Але хочу сказати, що публікації в нашій пресі - це не позиція російського керівництва", - відповів він на питання щодо інформаційних воєн у російській пресі щодо українських політиків.

На питання, чи відслідковуються в Росії майбутні вибори в український парламент в 2006 році й чи підтримує він відносини з українською опозицією, Колеров відповів, що "ні з ким з нової опозиції він відносин не підтримує, а із старою теж не був знайомий".

"До виборів березня 2006 року дуже далеко, у нас спереду ще підбиття проміжних підсумків, політреформа, економічні підсумки року. Нам цікаво, що передує виборам", - сказав він.

Колеров також вважає, що конфлікт Росії й України вигідний тим політикам, "хто хоче на конфлікті з Росією одержати політичний капітал і зайняти кращі політичні позиції".

"Якщо в Україні почали говорити про власну енергетичну безпеку, і це цілком правильно, то чому Росії не можна про це говорити. Не потрібно ставитися до Росії як до дійної корови", - сказав Колеров.

Колерова називають начальником штабу "контрреволюції" у СНД. За твердженням газети "Сегодня", саме він будує плани по запобіганню "кольорових революцій" й активно працює на українському напрямку, щоб забезпечити вигідний Росії результат на майбутніх парламентських виборах.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування