Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До СДПУ(о) приставили Зварича і ще двох міністрів

Понеділок, 13 червня 2005, 13:11
Кабінет міністрів України вніс зміни у своє розпорядження щодо організації взаємодії уряду з Верховною Радою.

Відповідний документ розміщено на сайті Верховної Ради.

Тепер за співпрацю з Партією промисловців і підприємців відповідатиме віце-прем'єр Роман Безсмертний та міністр охорони навколишнього середовища Павло Ігнатенко, за співпрацю з Народною партією – мінагрополітики Олександр Барановський та віце-прем'єр Олег Рибачук.

Безсмертний також відповідатиме за співпрацю з фракцією КПУ.

Найбільше міністрів закріплено за СДПУ(о) - міністр культури і туризму Оксана Білозір, міністр юстиції Роман Зварич, міністр у справах молоді України Юрій Павленко.

За співпрацю з групою "Демократичні ініціативи" відповідає міністр із питань надзвичайних ситуацій Давид Жванія, за співпрацю з УНП - міністр праці та соціальної В’ячеслав Кириленко та міністр закордонних справ Борис Тарасюк.

За фракцією СПУ закріплено міністра освіти Станіслава Ніколаєнка, за фракцією "Наша Україна" - міністр фінансів Віктор Пинзеник.

За групу "Демократична Україна" відповідає міністр охорони здоров'я Микола Поліщук, за фракцію "Єдина Україна" - міністр економіки Сергій Терьохін.

За співробітництво з фракцією Блоку Юлії Тимошенко відповідатиме постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Сергій Сас.

Прем’єр Юлія Тимошенко, перший віце-прем'єр Анатолій Кінах та гуманітарний віце-прем'єр Микола Томенко не мають закріплених за ними фракцій, на відміну від попереднього розпорядження.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...