Від Різака вимагають свідчення по Медведчуку

Понеділок, 13 червня 2005, 14:17
Екс-губернатору Закарпаття Івану Різаку пропонують дати свідчення проти Віктора Медведчука в обмін на зміну запобіжного заходу.

Про це заявив член фракції СДПУ(о) Михайло Добкін після засідання апеляційного суду у справі Колесникова, повідомляє прес-служба депутата.

Добкін сказав, що йому відомо про те, що "до Івана Різака приходив народний депутат Іштван Гайдош і говорив, що якщо той дасть свідчення проти Віктора Медведчука або хоча б надасть оперативну інформацію, яка потім підтвердиться документально, по нібито протизаконних діях лідера СДПУ(о), то йому змінять запобіжний захід".

Такі ж пропозиції, за словами депутата, надходять і до родичів Івана Різака.

У повідомленні нагадується, що "стосовно Гайдоша звучить інформація про те, що нібито його фірми завозили й захороняли в Україні токсичні матеріали".

"Дана інформація змушує задуматися про те, що нова влада ставить своїм головним завданням обезглавити опозицію й банально з нею розправитися", - відзначається в повідомленні.

Як відомо, Різак зараз знаходиться в СІЗО через підозру в доведенні до самогубства ректора ужгородського університету Сливки.

Гайдош до переходу в СПУ був членом фракції СДПУ(о). Раніше він спростував інформацію про свою причетність до ввозу Україну токсичних відходів.

"Українська правда"

Депутат-соціаліст ледь не перетворив Україну в смітник?

Соціаліст Гайдош не ввозив в Україну відходи


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування