Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє, що в 2006 році рімейку не буде

Вівторок, 14 червня 2005, 17:00
Прем’єр Юлія Тимошенко запевняє, що після парламентських виборів 2006 року влада в Україні не зміниться.

"В Україні в березні 2006 знову вибори. І я впевнено можу сказати, що на них ніяких змін влади в Україні не буде", - сказала Тимошенко, відповідаючи на питання після виступу на парламентській асамблеї Західноєвропейського союзу в Парижі.

"Сьогодні народ України вірить Віктору Андрійовичу Ющенку і довіряє уряду", - додала Тимошенко. "Я переконана, що парламентські вибори збережуть і команду Віктора Андрійовича, і те, що ми робимо для реформ".

"Ніяких рімейків і повернень до колишньої історії не буде", - додала вона.

Вона також сказала, що зараз рівень довіри до президента Ющенка є 61%, "і це значить, що він постійно набуває нового – навіть серед людей, які не голосували за нього".

Також під час відповіді на інше питання Тимошенко розкритикувала політичну реформу, проведену в грудні 2004 року.

"Це глибоко продумана технологія збереження влади попередніми керівниками", - сказала Тимошенко.

За її словами, це не європейська форма парламентської системи, а "розбалансована система, яка виводить владу з-під суспільного контролю".

"Тому я як лідер політичної сили виступала проти цієї технології збереження старої влади", - додала вона.

"І нас (у грудні 2004) примусили з порушенням процедури провести цю реформу, шантажуючи фальсифікаціями на виборах", - сказала Тимошенко.

За її словами, якщо збережеться ця конституційна реформа, "це повністю руйнує владу президента, виставляє його поза прийняття рішень і повертає владу певним групам людей у парламенті".

"Тому ця реформа – це не наш шлях", - зазначила Тимошенко, але не сказала, чи будуть вживатися якісь дії для скасування реформи.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування