Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко розказав, як Шуфрич незаконно став депутатом

Вівторок, 14 червня 2005, 20:32
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко прогнозує швидке розслідування кримінальної справи за фактами підкупу виборців 201-го округу, де у липні 2002 року на довиборах до Верховної Ради переміг Нестор Шуфрич.

Про це міністр заявив у вівторок на прес-конференції у Черкасах.

За словами Луценка, наразі слідством допитано понад 1,5 тис. осіб, які брали або яким обіцяли гроші за голосування на користь Шуфрича.

"Зокрема, 521 особа заявила слідству про те, що отримала гроші від його довірених осіб. У той же час встановлено 88 осіб, які безпосередньо роздавали гроші, а також встановлено особи двох громадян, які організували масовий підкуп виборців", сказав міністр.

Крім того, Луценко зазначив, що наразі в доказовій базі слідства є достатньо речових доказів для "швидкого розслідування кримінальної справи".

За його словами, наявних доказів достатньо для того, щоб сьогодні можна було стверджувати про те, що у липні 2002 року у 201-му виборчому окрузі вибори не відповідали реальному волевиявленню громадян.

Як відомо, прокуратура Черкаської області порушила кримінальну справу за фактами підкупу виборців під час голосування за Шуфрича на довиборах у 2002 році, що вплинуло на результати голосування.

Водночас сам Шуфрич називав порушення проти нього чергової кримінальної справи "абсурдними діями" нової влади.


УНІАН


Читайте також

Шуфрич у 2002 році не роздавав Енгельса, а кандидати від Ющенка пропонували апельсини

НА ШУФРИЧА ЗАВЕЛИ ЩЕ ОДНУ СПРАВУ. ЗА ПІРАМІДИ

МВС РОЗСЛІДУЄ НЕЗАКОННІСТЬ ОБРАННЯ ШУФРИЧА ДЕПУТАТОМ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...