Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович підтвердив версію Герман, яка збрехала, захищаючи його

Середа, 15 червня 2005, 10:20
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович підтвердив версію Ганни Герман про те, що з ініціативою подарувати листи Грушевського виступив Дмитро Табачник.

Але Янукович не погодився це робити, бо не знав, що це за листи і не мав до них жодного стосунку, повідомляє прес-служба Януковича.

Прес-служба також наводить відповідь Януковича на пропозицію Табачника : "Якщо хочете дарувати – даруйте, але від свого імені, а не від мого".

В той же час сам Табачник обвинувачує радника Януковича Ганну Стеців-Герман у неправді щодо викрадених документів з львівського архіву, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Так Табачник прокоментував заяву Ганни Стеців-Герман про його причетність до викрадених листів Михайла Грушевського.

"Я не знаю, чи мають говорити люди правду на сповіді. Але в цьому випадку Ганна Стеців-Герман сказала на "5 каналі" суцільну неправду. Ніколи я не пропонував колишньому прем'єр-міністру Віктору Януковичу дарувати архівні документи", - заявив він.

"Яким чином і хто пропонував прем'єру дарувати архівні документи - я й не маю поняття, але це можуть з'ясувати працівники правоохоронних органів", - додав Табачник.

За словами Стеців-Герман, ініціатива подарувати архівні документи Національному історичному музею виходила саме від Табачника. Саме він, підкреслює Стеців-Герман, породив і реалізував цю ідею.

Сам же Табачник відзначає, що тільки передав листа першого президента України музею від імені й доручення Віктора Януковича. Звідки вони взялися в Януковича - Табачник не знає.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування