Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Викрито ще одного організатора каруселі на президентських виборах

Середа, 15 червня 2005, 11:08
У Сумах порушено кримінальну справу щодо голови правління ТОВ "Сумський м’ясокомбінат" за статтею про зловживання службовим становищем з метою фальсифікації виборів.

Про це повідомляє прокурор Сумської області Євген Горобець.

За його словами під час минулорічних виборів президента до Cум приїхала група з 94 студентів Донецького державного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського – нібито для проходження виробничої практики на ВАТ "Сумський м’ясокомбінат".

Прокурорською перевіркою встановлено, що виробничу практику вони на м’ясокомбінаті не проходили, а приїхали до Сум з метою – забезпечити певну кількість голосів виборців своєму землякові – кандидату в президенти України.

Як йдеться у повідомленні, про це засвідчила виявлена в кімнатах готелю "Україна" після від’їзду студентів велика кількість відкріпних посвідчень, які працівникам міліції видали представники адміністрації закладу. "Більше двох десятків таких посвідчень, видані одній особі, були заховані за шафою", - йдеться у повідомленні.

"Перебуваючи на посаді голови правління ВАТ "Сумський м’ясокомбінат", К., зловживаючи службовим становищем і діючи в інтересах третіх осіб, дав незаконні вказівки про перерахування коштів на суму 22,3 тисячі гривень" на харчування та проживання студентів.

Як йдеться в документі, підставою для цього було використано неправдиві документи. Внаслідок протиправних дій керівника ТОВ його акціонерам завдано збитків на суму 22,3 тисячі гривень.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування