Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Запоріжжя перетворився з "пахана" на корупціонера

Середа, 15 червня 2005, 17:50
Управлінням з боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Запорізькій області складено протокол щодо корупції мера Запоріжжя Євгена Карташова.

Про це повідомили у Центрі громадських зв'язків Запорізького обласного управління внутрішніх справ у середу.

За інформацією запорізького УБОЗу, Карташов, перебуваючи у вторинній відпустці, вилетів у своїх особистих справах чартерним рейсом до Києва. При цьому оплату за переліт у сумі понад 21 тис. грн. здійснила одна із запорізьких громадських організацій.

Згідно з неофіційними даними, одержаними УНІАН у керівництві прокуратури Запорізької області, оплата за наймання літака для перельоту була здійснена з рахунку запорізького футбольного клубу "Металург".

"На сьогодні протокол про корупцію, складений стосовно мера, переданий для розгляду в суд", стверджують джерела агенції.

Цей протокол про корупцію став уже третім, який був складений щодо високопоставлених урядовців Запорізького міськвиконкому за останні півроку.

Раніше протоколи про корупцію були складені на першого заступника мера Запоріжжя Володимира Грищенка і заступника міського голови Миколи Крещука.

Як відомо, нещодавно під час своєї робочої поїздки у Запоріжжя президент Віктор Ющенко рокритикував роботу Карташова.

"Влада повинна бути лакеєм для своїх громадян, а ви робите із себе пахана!", - заявив тоді Ющенко, звертаючись до Карташова.

Читайте також:

Ющенко назвав мера Запоріжжя "паханом"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування