Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сацюка шукатиме Інтерпол?

Середа, 15 червня 2005, 20:54
Голова СБУ Олександр Турчинов сподівається, що екс-заступник голови СБУ Володимир Сацюк ще не встиг залишити територію України.

Про це він сказав журналістам у середу.

"У нас є підозра, що він не встиг перетнути кордон", - сказав Турчинов.

За його словами, генпрокуратура передала до відповідних структур офіційні матеріали про розшук Сацюка. Він не виключив, що такі матеріали отримав і Інтерпол.

Як відомо раніше заступник керівника національного бюро Інтерполу заявляв, що його відомство поки не має офіційних матеріалів на Сацюка.

Турчинов також зазначив, що протягом останнього тижня Сацюк не давав жодних інтерв’ю, а це робили "його прихильники". Сам він переховується від слідства, - зазначив Турчинов, коментуючи заяву Сацюка, що він не ухилявся від слідства.

Турчинов ще раз нагадав, що Сацюку пред’явлені "досить серйозні обвинувачення зловживанням службовим становищем, що завдало значних збитків державі".

Він згадав той факт, що свого часу Сацюк "підробив собі звання підполковника, потім полковника і отримав посаду заступника голови СБУ".

На питання, як таке могло трапитись і чому це ніхто не помітив, Турчинов відповів, що "ніхто не сподівався, що зміниться влада". Він порадив Сацюку прийти до відповідних органів і надати пояснення.

"Взагалі, я не користуюсь технологією оголошення в розшук через ЗМІ, але користуючись нагодою інформую Сацюка і раджу йому прийти і дати покази", - зазначив Турчинов.

"Не буду приховувати, що у нас є питання до нього і щодо отруєння Ющенка", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування