Рибачук пропонує інвесторам "все" і просить їх "залишити ввічливість"

Четвер, 16 червня 2005, 13:29
Меморандум про проблеми приватизації в Україні є спільним документом, погодженим між президентом, прем'єр-міністром і спікером парламенту.

Подробиці документу будуть представлені у виступі президента Ющенка на круглому столі Міжнародного економічного форуму в Києві, повідомив у четвер на робочому ланчі учасників форуму віце-прем'єр з євроінтеграції Олег Рибачук.

Він не став вдаватися в подробиці, відзначивши тільки, що проблеми, пов'язані з так званим списком підприємств, приватизація яких відбулася з можливими порушеннями, також буде відображена в промові президента.

Звертаючись до інвесторів, Рибачук повідомив про дискусії по програмі приватизації, які зараз тривають в уряді. За його словами, уряд готовий запропонувати для приватизації "все, за винятком дійсно стратегічних об'єктів".

При цьому, як підкреслив віце-прем'єр, уряд дає гарантії всім інвесторам про наявність рівних умов при приватизації.

"Ви будете мати шанс, можливо, вперше в цій країні, брати участь у приватизації в дуже прозорих, рівних умовах", - сказав він.

Рибачук закликав інвесторів попрацювати активно на круглому столі, "залишити ввічливість" для дипломатів, ставлячи членам уряду найгостріші питання.

Він також запропонував бізнесменам відвідати провідні промислові об'єкти в Україні в найближчі два-три дні.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News