Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко заявила, що ціна "Криворіжсталі" з'ясується на аукціоні

Четвер, 16 червня 2005, 17:25
Попередні оцінки можливої вартості "Криворіжсталі" у ході повторної приватизації - це не більш, ніж експертні оцінки або бачення тих або інших політиків.

Справжня ціна буде визначена на відкритому аукціоні, повідомила прем'єр Юлія Тимошенко, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Тимошенко підкреслила, що цифра, отримана в результаті аукціону, надзвичайно важлива, "тому що можна буде дати оцінку тому, як взагалі пройшла приватизація в Україні, де реальні, справжні ціни".

Тимошенко відзначила, що проект постанови про порядок повторної приватизації підприємства на засіданні уряду не розглядався. За її словами, це пов'язане з необхідністю ретельного відпрацьовування документа.

"Щоб він ніде, у жодній складовій не суперечив, не дай Боже, чинним законам й будь-яким іншим нормативним документам", - сказала Тимошенко.

Вона висловила впевненість у тому, що проект постанови буде розглянутий на найближчому засіданні уряду.

Тимошенко заявила, що підписанням Меморандуму про гарантії прав власності і забезпечення законності при їхній реалізації в Україні закінчилася епоха тіньової кримінальної незаконної приватизації.

Прем'єр-міністр пообіцяла, що всі процеси приватизації в Україні будуть відбуватися з дотриманням священного права на приватну власність.

"Ми віримо, що з приходом нової влади приватизація набуде нову якість", - підкреслила прем'єр.

Вона відзначила, що надалі об'єкти будуть виставлятися на приватизацію виважено і з узгодженням із усіма галузями влади, а також прозоро, відповідно до законодавства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування