Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не їздила до Москви, а просто "примарилася"

П'ятниця, 17 червня 2005, 11:34
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в травні не їздила до Москви, як стверджує член фракції ЛДПР у Держдумі Олексій Митрофанов.

За словами прес-секретаря прем'єр-міністра Віталія Чепіноги, Тимошенко могла тільки "примаритися" Митрофанову, повідомляють Новини-Україна

Раніше Митрофанов повідомив, що на початку травня Тимошенко таємно відвідала Москву.

"Вона конфіденційно була в Москві на початку травня, зустрічалася з низкою українських бізнесменів", - заявив Митрофанов на засіданні Держдуми в п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Вона була зовсім в іншому вигляді, без коси, одягнена по західній моді", - сказав депутат, за інформацією якого, український прем'єр зупинялася в одному з готелів у центрі Москви.

У відповідь на репліку віце-спікера Держдуми від фракції "Єдина Росія" Артура Челінгарова про те, що, можливо, це була не Тимошенко, Митрофанов упевнено заявив: "Це була вона".

Він запропонував дати доручення думському комітету з безпеки запросити у МЗС і прикордонної служби інформацію, чи не перетинала Тимошенко кордони РФ на початку травня.

У прес-службі Кабінету міністрів України цю заяву поки не коментують.
Офіційних повідомлень про будь-яку поїздку в Москву на початку травня не було.

Раніше робоча поїздка українського прем'єра в Москву планувалася на середину квітня.

На початку червня джерело в російському уряді заявляло, що робочий візит Тимошенко в Москву відбудеться до кінця літа.

У червні Тимошенко побувала в Грузії (2-3 червня, засідання Ради глав урядів країн СНД), Польщі (10 червня, зустріч глав урядів країн "Вишеградської четвірки".), Франції (12-14 червня, зустрічі з керівництвом країни, участь у роботі міжнародного авіасалону, 51-й сесії парламентської асамблеї Західноєвропейського союзу).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування