ТИМОШЕНКО ГОТУЄ КИЛИМОВІ ДОРІЖКИ ДЛЯ ІНВЕСТОРІВ І "КРИВОРІЖСТАЛЬ"

П'ятниця, 17 червня 2005, 11:44
Прем’єр Юлія Тимошенко обіцяє, що найближчим часом комбінат "Криворіжсталь", який повернутий через суд у власність держави, буде виставлений на повторний конкурс.

Про це вона сказала, виступаючи перед учасниками економічного форуму в Києві.

"Ми будемо проводити приватизацію. Цю приватизацію, ми, можливо, вперше за часи незалежності України проведемо відкрито, чесно, прозоро, із залученням найкращих світових консультантів", - пообіцяла Тимошенко інвесторам.

"Те, що стосується "Криворіжсталі", ви знаєте, флагман української промисловості повернутий у систему держвласності. І буквально через кілька місяців він буде знову приватизований, але це буде приватизація, яку можна буде вважати взірцем на пострадянському просторі. Ми маємо такі наміри", - пообіцяла прем’єр.

Вона також зазначила, що на приватизацію будуть виставлені ще десятки підприємстві, які, зокрема, назвав президент.

"Україна готова відкрити вам двері, відкрити вам вікна, постелити прекрасні килимові доріжки для того, щоб ви прийшли в Україну, і є єдине прохання, і це прохання до всіх бізнесменів, що працюють в Україні, - це чесно сплачувати податки. Більше жодної умови в уряду немає", - сказала Тимошенко, усміхаючись інвесторам.

"Я хочу вас переконати, якщо ви прийдете в Україну – ви не будете розчаровані, так само як народ України не буде розчарований своїм вибором на останніх виборах президента", - наголосила Тимошенко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування