Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко не виключає, що Ющенко очолить передвиборчий список

П'ятниця, 17 червня 2005, 14:28
В кінці червня планується телерадіозвернення президента Віктора Ющенка до українського народу.

Про це в п’ятницю повідомила його прес-секретар Ірина Геращенко.

Геращенко також не виключила, що Ющенко погодиться очолити передвиборчий список під час виборів до парламенту в 2006 році.

"Якщо ми йдемо у напрямку до Європи, то ми прийдемо до періоду, коли в Україні буде політично структуроване суспільство, і коли ідеологія, яку сповідує президент, не буде якоюсь Фата Морганою, а буде абсолютно чітка позиція, як в Європі, коли президент представляє певну політичну силу. І, безумовно, він є лідером цієї країни і під час президентства представляє інтереси в першу чергу суспільства", сказала вона.

За її словами, це є питанням дискусії.

"Я дозволю собі відповісти вам словами президента, який заявив, що це питання зараз вивчається. Але якщо так буде необхідно і від того може виграти політична ситуація в Україні і політична сила, яка є сьогодні командою президента України, яка працює над реалізацією виборчої програми президента… "не виключено", що президент погодиться з таким рішенням".

В той же час заступник держсекретаря Маркіян Лубківський повідомив, що найближчим часом також планується зустріч держсекретаря Олександра Зінченка з журналістами.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування