Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко та Путін розбиратимуться з Керченською протокою?

П'ятниця, 17 червня 2005, 14:48
Заступник держсекретаря Маркіян Лубківський не виключає, що президентам України та Росії доведеться ухвалювати політичне рішення щодо розмежування кордонів в Азовському морі та Керченськиій протоці.

Про це він заявив на прес-конференції в п’ятницю.

"Ми, ідучи на цей діалог, знали, що проблема не буде швидко вирішена. Дуже активно зараз працюють експерти. Вони мають скласти доповідь главам двох держав. І я не виключаю, що лідерами України і Російської Федерації може бути прийнято відповідне політичне рішення, яке буде задовольняти інтереси однієї і другої сторони", - зазначив він.

Він також зауважив, що поки переговори з цього питання провалом називати не варто, і додав, що "залишається ще чимало важелів, за допомогою яких ми можемо прийти до рішення, яке буде взаємовигідним".

Лубківський також висловив офіційну позицію секретаріату президента, що однією з причин гальмування вступу України до СОТ є неналежні умови в Україні щодо забезпечення авторського права.

Особливе занепокоєння викликає той факт, що парламентом 31 травня не було ухвалено зміни до законодавства щодо боротьби з аудіопіратством та захистом авторських прав. Ці зміни дозволили б стати Україні значно ближче до вступу до СОТ.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування