Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович думає про блок БлЯ

П'ятниця, 17 червня 2005, 15:05
Партія регіонів веде "жваві дискусії" з приводу створення передвиборчого блоку для участі в парламентських виборах 2006 року.

Про це він заявив на прес-конференції в Луганську, яка відбулася після зустрічі лідера Партії регіонів з обласним партійним активом, повідомляє його прес-служба.

"На даний час у регіонах активно обговорюються питання, чи йти Партії регіонів на вибори самостійно, чи створювати передвиборчий блок," – сказав Янукович.

Кримська організація Партії регіонів виступила з ініціативою створення "іменного блоку" – передвиборчого блоку імені Януковича.

За його словами, після обговорення в регіональних партійних організаціях ці питання будуть винесені на розширене засідання політради Партії регіонів, яка має відбутися на початку липня.

"Там буде прийняте рішення, чи створювати такий блок і на яких умовах. Партія регіонів, як і весь народ України, – підкреслив лідер опозиції, – уже отримала ясні уявлення про характер дій нинішньої влади і їхніх руйнівних наслідків", - сказав він.

"Тому партія не тільки буде критикувати роботу нової влади, але і пропонуватиме свої конкретні рішення щодо найважливіших питань життя держави, розвитку економіки, вирішення соціальних проблем. Саме таким підходом буде керуватися Партія регіонів у майбутній кампанії з виборів у парламент," – відзначив Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...