Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для України почався "медовий місяць" із "вікном можливостей"

П'ятниця, 17 червня 2005, 16:21
Для іміджу України у світі наступив "медовий місяць", і країна повинна скористатися цим періодом, щоб ввести економічні перетворення.

Про це сказав у п'ятницю на підсумковій прес-конференції київського "міні-Давосу" виконавчий директор ВЕФ Клаус Шваб.

"У так званий "медовий місяць" Україна має "вікно можливостей", яким потрібно скористатися", - сказав він, у той же час застерігши офіційний Київ від надмірного затягування процесу проведення реформ.

"Дуже багато треба ще зробити, а для цього необхідний час. Зараз потрібно скористатися сприятливим іміджем України у світі для того, щоб ввести необхідні перетворення", - сказав Шваб.

За його словами, "учасники київського "круглого столу" висловили заклопотаність відсутністю чіткої урядової програми з питань приватизації і повторної приватизації".

"Відсутність такої програми з боку уряду вселяє непевність у закордонних інвесторів, які хотіли би прийти на український ринок", - сказав Шваб.

За його словами, "для того, щоб Україна досягла рівня життя, як у Європі, необхідне щорічне збільшення ВВП на 7% протягом 20 років".

"А такий підйом економіки можливий тільки за масових інвестицій з-за кордону", - зазначив Шваб.

За результатами проведення позачергового "круглого столу" учасники прийняли 10 кроків для поліпшення і розвитку економіки України, які передадуть президентові України.

Новини-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування