Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не має СОТ, бо депутати підходять із шпаківні до ідеалів революції

П'ятниця, 17 червня 2005, 20:16
Україна має намір отримати членство в Світовій організації торгівлі на жовтневому засіданні цієї організації.

Про це заявив президент Віктор Ющенко на заключному засіданні міжнародного економічного форуму в Києві.

"Нам треба відрегулювати 21 закон – решту частину буде зроблено. 16 законів парламенту було передано днів 10 тому. Решта 5 законів в найближчі 5-7 днів теж будуть передані в парламент", - зазначив Ющенко.

Водночас він вказав на те, що процедура їх прийняття буде нелегкою. "Тому що наш парламент в дуже багатьох фракціях сформований за принципами, що захищатимуть інтереси однієї чи двох структур. Хто платить, за того і будуть голосувати. На жаль!", - зауважив президент.

"І коли проставили на голосування 16 законів, які є не дискусійними, їх треба приймати. Для кожної людини, що читає хоч одну книжку в рік – це є зрозумілим. Але вони набрали 160 голосів", - зауважив Ющенко.

"І це не тому, що вони не розуміють за що не голосують, а тому що приватний інтерес в дуже багатьох є набагато сильніший, чим норма закон Тому (депутату) треба сталь, тому треба шерсть, тому рога і копита, і кожний зі своєї шпаківні підходить до ідеалів революції", - наголосив президент.

Втім, він відзначив, що це проходила кожна нація. "Через 8 місяців у нас вибори до парламенту, переконаний туди прийде новий склад, людей, які будуть більш згуртовані".

Ющенко сказав, що не може дорікати за підготовку документів для СОТ міністерству економіки, бо формальна частина зроблена. "Залишається політична частина і ми це розуміємо як домашнє завдання", - наголосив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування