Турчинов готовий розслідувати хворобу власника "Інтера"

П'ятниця, 17 червня 2005, 20:37
Служба безпеки України готова порушити кримінальну справу у випадку, якщо лікарі підтвердять, що погіршення здоров'я заступника СДПУ(о), депутата Ігоря Плужнікова стало наслідком "нетипового отруєння".

Про це заявив глава СБУ Олександр Турчинов, передає Інтерфакс-Україна.

"Він за кордоном перебуває. І, я думаю, що біля нього знаходиться його дружина, його близькі. Я сподіваюся, що лікарі в Німеччині досить досвідчені. Якщо вони дадуть інформацію, що його стан є наслідком отруєння, скажімо так, нетипового, то ми порушимо кримінальну справу", - сказав Турчинов.

У той же час, за його словами, "не буде жодних питань про приналежність або до опозиції або до влади депутата або будь-якої людини".

Плужнікова "дуже ретельно там лікують і перевіряють", - відзначив глава СБУ, додавши, що поки офіційних довідок або сигналів про штучне погіршення його здоров'я в нього немає.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Плужніков перебуває у важкому стані й вивезений на лікування в Німеччину.

Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук підтвердив інформацію про те, що його заступник по партії в цей час перебуває на лікуванні в Німеччині.

Коментуючи повідомлення про продаж акцій телеканалу "Інтер", Медведчук висловив сумнів, що продаж мала місце, однак відзначив, що не володіє остаточною інформацією, оскільки головний акціонер каналу Плужніков перебуває у важкому стані.

В українських ЗМІ повідомлялося, що Плужнікову поставлено діагноз токсичний гепатит і депутат перебуває в комі.

У середу керівник прес-служби "Інтеру" Ігор Чабан повідомив, що склад акціонерів телеканала не змінився.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування