Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко знає, що Тимошенко не очолить "Нашу Україну"

Субота, 18 червня 2005, 14:59
З'їзд партії "Народний Союз Наша Україна", який відбудеться 9 липня, не розглядатиме питання про просування Віктора Ющенка першим номером списку партії на виборах.

Про це сказав журналістам після установчої конференції київської організації у суботу її новообраний голова Микола Мартиненко.

"Зараз це питання не стоїть і про це рано говорити", - сказав Мартиненко, додавши, що якби Ющенко почав ділити посади ще рік тому, то можливо, він не став би президентом.

Щодо форми, в якій партія піде на вибори, Мартиненко відповів, що вона готова йти самостійно. "Вийде блок – добре, ні – будем іти самостійно", - сказав він.

В той же час, секретар РНБО Петро Порошенко висловився за необхідність створення блоку з БЮТ та Народною партією Володимира Литвина.

"Якщо ми цього не зробимо, це буде безвідповідально щодо тих людей, які хочуть бачити єдину команду", - сказав він.

На запитання журналістів, що в партії Литвина зараз багато людей, які працювали проти Ющенка, Порошенко відповів: "Мене не цікавить, хто є в партії Литвина зараз. Мене цікавить, хто буде в його списку восени".

Секретар РНБО не дав чіткої відповіді, чи все-таки буде створений цей блок. Водночас він відкинув інформацію, що Юлія Тимошенко може очолити інший блок "Наша Україна" на базі партії Віктора Пинзеника.

"Я не можу стверджувати, що буде цей блок (НСНУ, БЮТ, НПУ), але точно скажу, що двох "Наших Україн" на виборах не буде", - сказав Порошенко.

Коментуючи на прохання журналістів висловлення президента про те, що сьогодні він не вважає за доцільне очолювати список, Порошенко сказав, що до думки Ющенка ставиться з повагою.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування