Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Укртелеком" придумав, як продати себе дорожче

Субота, 18 червня 2005, 16:21
Голова наглядової ради ВАТ "Укртелеком", перший помічник президента України Олександр Третьяков закликав правління докласти всіх зусиль для того, щоб виставити "Укртелеком" на приватизацію сильною компанією.

"Ми будемо розвивати компанію і вийдемо на приватизацію тоді, коли котування акцій буде найвищим", – сказав Третьяков, повідомляє прес-служба президента.

"Держава не збирається продавати "Укртелеком" за безцінь", - підкреслив він.

Третьяков зазначив, що держава зможе отримати справжню ціну за компанію лише тоді, коли "Укртелеком" отримає ліцензію на надання послуг мобільного зв’язку.

"З отриманням такої ліцензії компанія займе провідні позиції на українському ринку", – зауважив голова наглядової ради.

Третьяков закликав правління компанії у стислі терміни створити так звану "дорожню карту", в якій повинні бути чітко викладені плани "Укртелекому" на 2005 рік.

Третьяков також звернувся до керівництва компанії з вимогою відмовитися від проведення "політичних" тендерів.

"Ми повинні проводити прозорі й публічні тендери, із залученням компаній, що мають ім’я на ринку, надають якісні послуги за відповідними цінами", – сказав Третьяков, зазначивши, що "компанія повинна бути поза політикою".

Як відомо, президент Віктор Ющенко у четвер під час виступу перед учасниками міні-Давосу заявив про намір виставити "Укртелеком" на приватизацію.

Читайте також:

ЮЩЕНКО ПРОДАЄ "УКРТЕЛЕКОМ", А РЕПРИВАТИЗАЦІЇ НЕ БУДЕ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування