Пінчук не давав хабарів суддям, бо в Ющенка немає доказів

Неділя, 19 червня 2005, 15:15
Адвокат колишнього власника "Криворіжсталі" "Індустріально-металургійного союзу" Сергій Власенко заперечує факт спроби підкупити суд під час останнього засідання по підприємству.

Так він прокоментував в ефірі "5 каналу" в суботу звинувачення президента Віктора Ющенка, що пролунало на міні-Давосі в Києві.

"Ми не давали хабарів суддям", - сказав Власенко, назвавши звинувачення президента бездоказовим.

"Роблячи таку заяву, президент, на жаль, спирався на чутки. Тому що президент міг би стверджувати це, лише якщо б він був присутній при такій операції. А всі інші заяви - це є спирання на чутки", - сказав адвокат.

За словами Власенка, Пінчук та Ахметов роблять ставку на інший спосіб боротьби - судову війну. Програвши вже три суди, колишні власники "Криворіжсталі" готують нові позови до судів різних інстанцій - від Київського апеляційного суду до Європейського суду з прав людини.

Як повідомлялося, під час виступу перед учасниками міні-Давосу у п’ятницю Ющенко заявив, що під час судового засідання по "Криворіжсталі" судді було запропоновано великі хабарі.

"Правда, прав пан Пінчук, коли сказав, що взятки зараз покруче їдуть. Останнє судове засідання, наприклад, по "Криворіжсталі", як по деякій інформації говорять, коштувало взятки 10 мільйонів доларів, щоб обійти суд. Або 3 мільйони, щоб пролонгувати рішення суду", - сказав президент.

Читайте також:

ЮЩЕНКО ЗВИНУВАТИВ ПІНЧУКА У ДАЧІ ХАБАРЯ В 10 МІЛЬЙОНІВ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...