Ахметов не фінансує "трудовиків", але вони пройдуть в парламент

Неділя, 19 червня 2005, 22:07
Лідер партії "Трудова Україна" Валерій Коновалюк заперечує, що фінансовим забезпеченням партії займається Ринат Ахметов чи "інші заможні люди".

Про це він сказав в інтерв’ю газеті "Дзеркало тижня", опублікованому в суботу.

"Сьогодні ні Ринат Ахметов, ні інші заможні люди країни в діяльності "Трудової України" участі не беруть", - сказав він.

"Оскільки теперішній етап реорганізації партії не потребує великих фінансових вливань. Ми маємо можливість забезпечувати свою діяльність у тому обсязі, який потрібен на сьогодні", - пояснив Коновалюк.

"Такі розмови точаться давно. Гадаю, викликані вони виключно моєю приналежністю до донецького регіону, хоча останніх вісім років я живу в Києві. Проте я пишаюся своєю малою батьківщиною, людьми, що там живуть", - сказав він.

Він також висловив думку, що "Трудова Україна" зможе самостійно подолати 3-відсотковий бар’єр, необхідний для проходження у Верховну Раду на виборах 2006 року.

"Із наближенням парламентських виборів, починаючи з осені, ситуація кардинально й швидко змінюватиметься. І до того часу "Трудова Україна" цілком здатна досягти рівня, що дозволить їй подолати тривідсотковий бар’єр на виборах", - сказав він.

Він також повідомив, що не вірить соціологічним дослідженням, які оцінюють рейтинг партії у 0,2% виборців.

"Вже добре, що в нас не нуль. Взагалі, я вважаю, що українська соціологія переживає серйозну кризу. Це обумовлено подіями останньої президентської кампанії", сказав він, додавши: "У нас є свої розрахунки, свій аналіз".

Як відомо, у партії "Трудова Україна" з моменту її створення по 2004 рік перебував бізнесмен Віктор Пінчук. У квітні 2004-го він вийшов з партії, а в грудні – з фракції "Трудова Україна" в парламенті, через місяць вступивши до групи "Демократична Україна".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування