Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко забув, що працює в МВС

Понеділок, 20 червня 2005, 16:18
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко взяв участь у конференції представників соціалістичних, соціал-демократичних та робітничих партій, незважаючи на роботу в органах внутрішніх справ.

Як повідомляє прес-служба Соцпартії, конференція "Україна після помаранчевої революції" проходила 17-19 червня за участю заступників керівника фракцій Партії європейських соціалістів у Європарламенті Яна Вірсми та Ханса Свободи.

Як відомо, згідно з законом "Про політичні партії в Україні", членами політичних партій не можуть бути, зокрема, працівники органів внутрішніх справ, яким на даний час є Луценко.

"На час перебування на зазначених посадах або службі члени політичної партії зупиняють членство в цій партії", - сказано в законі. На початку лютого цього року Луценко заявив, що призупинив членство в СПУ.

Під час конференції Луценко підкреслив, що "український Майдан не відбувся б, якби не об’єдналися ліва і права демократії".

Щодо сьогоднішньої ситуації в українському суспільстві Луценко відзначив, що "міліція порушила сотні справ, що стосуються діяльності середньої ланки минулого режиму".

"До вересня вийдемо на організаторів злочинної машини, - переконаний він. - Боячись цього, вони запускають версію так званих політичних переслідувань".

"Зараз довіра в суспільстві до міліції зросла з 16 до 50 відсотків. ВВП в Україні зросло на 6 відсотків, а доходи до бюджету на 26 відсотків. І ці цифри є підтвердженням ефективної боротьби з корупцією" – сказав міністр.

У конференції також брали участь міністр освіти Станіслав Ніколаєнко, агро-промислового комплексу Олександр Баранівський, голова Фонду держмайна Валентина Семенюк.

Ніколаєнко повідомив, що Україна першою в СНД повністю сформувала законодавство про освіту і науку. "На сьогодні співвідношення студентів – "контрактників" і "бюджетників" складає 60 на 40 відсотків. Нинішнього року співвідношення буде складати 50 на 50 відсотків. Далі рівень держзамовлення зростатиме", - сказав він.

Семенюк повідомила, що "за роки приватизації в Україні "пропало" 20 тисяч підприємств".

"Парламентський антиконституційний переворот у 2000 році та внесені після цього термінові зміни у законодавстві створили механізм розбазарювання державної власності між "своїми". За три роки через штучне банкрутство було забрано держмайна на 60 мільярдів гривень, до бюджету надійшло 4 млрд."

"ість разів Кучма ветував закон про Фонд державного майна, щоб розтягування майна здійснювалось в ручному режимі", - сказала вона.

"Українська правда"

Читайте також:

Мороза похвалили за революцію. Він підставить Ющенку плече

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування