Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(о) і УНП боротимуться зі спільним ворогом

Вівторок, 21 червня 2005, 11:23
Фракції СДПУ(о) та УНП відмовилися брати участь в голосуванні, поки не будуть складені повноваження депутатами-сумісниками.

Про це заявили на засіданні у вівторок представники фракцій Ігор Шурма та Михайло Ратушний.

СДПУ(о) своє неголосування поширила на урядові законопроекти, УНП не окреслювала коло законопроектів, які вони не голосуватимуть.

Водночас голова Верховної Ради Володимир Литвин попросив фракції підтримати урядові ініціативи, "тим більше, що йдеться про людей".

Він пообіцяв, що питання сумісників буде розглянуте на погоджувальній нараді представників Кабміну і парламентських комітетів і фракцій, яка відбудеться після обіду.

Однак наступні законопроекти, які були поставлені на голосування не набрали більшості голосів. СДПУ(о) не голосувало за жоден у повному складі. В УНП голосувало 6-12 депутатів.

Серед інших законопроектів Верховна Рада повернула на повторне перше читання законопроект 7482 з питань розвитку іпотечних відносин при будівництві житла, який ініціювався Юлією Тимошенко.

На початку квітня прем’єр заявила, що уряд ініціює програму, що передбачатиме механізм надання населенню довгострокових іпотечних кредитів на житло під низькі відсотки.

Прем’єр також доручила підготувати відповідні зміни та доповнення до закону "Про іпотеку" та інших нормативно-правових актів.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування