Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За "Озерку" хотіли вбити людину Курочкіна?

Вівторок, 21 червня 2005, 13:43
Міліція Дніпропетровська розслідує кримінальну справу за фактом нападу на засновника ТОВ "Енергосервіс" Віктора Нестеренка, який має стосунок до ринку "Озерка".

Про це повідомив у вівторок генеральний директор ВАТ "Регіоноптсервіс" Володимир Ткалич.

За його словами, напад було здійснено біля будинку Нестеренка у Дніпропетровську в ніч на 18 червня. Троє молодих людей, озброєних ножем і арматурою, нанесли йому тілесні ушкодження. Нестеренко з черепно-мозковою травмою і ножовим пораненням гомілки доставлений до обласної лікарні імені Мечникова.

На сьогоднішній день, за словами Ткалича, стан Нестеренка важкий, але стабільний.

ВАТ "Енергосервіс" є засновником ВАТ "Регіоноптсервіс", який у 2004 році було визнано переможцем приватизаційного конкурсу по Центральному ринку "Озерка" у Дніпропетровську.

В середині червня 2005 року Фонд держмайна визнав приватизацію ВАТ "Дніпропетровський центральний ринок "Озерка" недійсною у зв'язку з численними порушеннями під час приватизаційного процесу і відновив дію наказу про припинення конкурсу з продажу 94,361%-ного пакета акцій ВАТ.

За словами голови ФДМ Валентини Семенюк, скасування наказів про приватизацію "Озерки" повертає це підприємство до державної власності і дозволить призначити там державного управляючого, чим повинна зайнятися облдержадміністрація.

Ткалич також заявив, що рішення ФДМ є незаконним. "Гроші нам ніхто ще не пропонував. В Україні йде грабіж російських інвестицій", - сказав він.

На думку директора підприємства, заява ФДМ про призначення виконуючого обов'язки керівника ВАТ "Дніпропетровський центральний ринок Озерка" також є незаконною, тому що тільки він як директор ВАТ "Регіоноптсервіс", що є власником 94%-го пакета акцій ВАТ, може призначати виконуючого обов'язки директора.

Ткалич також підкреслив, що пов'язує напад на Нестеренка винятково із комерційною діяльністю і ринком "Озерка".

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування