Васильєв каже, що Ющенко хоче з ним "розібратися"

Вівторок, 21 червня 2005, 16:51
Колишній генпрокурор Геннадій Васильєв звинувачує президента Віктора Ющенка у тому, що він нібито дав вказівку генпрокурору Святославу Піскуну і міністру внутрішніх справ Юрію Луценку "розібратися" з ним.

Про це йдеться у відкритому листі екс-генпрокурора до Ющенка, повідомляє "Обком".

"Задача поставлена конкретно – без порушення кримінальної справи стосовно Васильєва не повертатися. Ви і ваші поплічники вважають, що якщо людина працювала прокурором, то вона безчесна людина. Прошу не міряти мене одним аршином з Піскуном", йдеться у заяві.

За словами Васильєва, зараз підійшла і його черга "зійти на ешафот", а тиск на нього чиниться через його критику тієї політики, що проводить президент і чинна влада.

"У мене немає ніякого імунітету, щоб уникнути вашого судилища. Так він мені і не потрібен. На відміну від вас, ще в той час, коли ми разом з вами були депутатами, я виступав (виступаю і зараз) проти будь-якої недоторканності, включаючи і депутатську, і президентську", стверджує Васильєв.

За словами колишнього генпрокурора, йому "потрібно тільки одне – знати, що, перебуваючи на державній службі, на посаді генпрокурора, я був чесною людиною".

"Знайте, ніякі кримінальні справи, ніякий шантаж ніколи не змусять Васильєва схибити своїм принципам, ніколи Васильєв не піде... на змову з антинародним режимом", йдеться у зверненні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування