Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Григоришин знову взявся за "перерозподіл" обленерго

Вівторок, 21 червня 2005, 17:42
Працівники слідчого управління ГУ МВС в Києві 17 червня вилучили в реєстратора "Інтер-Сервіс-Реєстр" документи з реєстрів "Прикарпаттяобленерго", "Львівобленерго", "Чернігівобленерго", "Полтаваобленерго".

Про це йдеться в прес-релізі "Інтер-Сервіс-Реєстр", поширеному УНІАН.

В заяві дії міліції названо "силовим захопленням реєстратора".

Працівниками слідчого управління ГУ МВС була зроблена виїмка документів системи реєстрів власників названих обленерго.

За словами авторів повідомлення, у ході виїмки працівники МВС "допустили низку грубих порушень, в тому числі допуск до конфіденційної інформації систем реєстрів обленерго сторонньої особи Тертичного".

Водночас вони визнають, що дії міліціонерів "жодним чином не вплинули на здійснення "Інтер-Сервіс-Реєстром" своєї професійної діяльності, зокрема на ведення систем реєстрів обленерго".

"Вся документація, необхідна для ведення систем реєстрів в паперовій і електронній формах, продовжує знаходиться у реєстратора, і компанія продовжує вести системи реєстрів обленерго в повному обсязі", - говориться в прес-релізі.

Представники реєстратора розглядають дане захоплення, як "ще один епізод кампанії, організованої російським бізнесменом Костянтином Григоришиним з незаконного перерозподілу прав власності на обленерго".

"У рамках здійснюваної Григоришиним із залученням державних органів протиправної кампанії, 12 і 13 квітня т.г. управлінням МВС України в місті Києві вже був проведений обшук приміщень київського філіалу "Інтер-сервіс-Реєстр", внаслідок якого "документів по системах реєстрів "ВАТ Прикарпаттяобленерго", "Полтаваобленерго", "Львівобленерго" і "Чернігівобленерго" в Київському філіалі знайдене не було", - говориться в прес-релізі.

"У рамках цієї ж кампанії, Державною комісією з цінних паперів і фондового ринку 19 травня стосовно ТОВ "Інтер-сервіс-Реєстр" було винесено постанову, яка встановлює факт втрати систем реєстрів іменних цінних паперів вищезгаданих обленерго", - зазначають автори документа.

"Інтер-сервіс-Реєстр" спростовує цю інформацію і зазначає, що системи реєстрів акціонерів енергетичних компаній не є втраченими, а були передані в головний офіс ТОВ "Інтер-сервіс-Реєстр" (Дніпропетровськ).

Правління всіх чотирьох обленерго заявили, що інформація про втрату систем реєстрів акціонерів товариств не відповідає дійсності. У компаніях вважають, що при прийнятті постанови Держкомісія не врахувала пояснень, наданих реєстратором.

"Інтер-Сервіс-Реєстр" застерігає ГКЦБФР і інші державні органи від спроб використання документів, вилучених МВС в ході виїмки, здійсненої з порушеннями карно-процесуального законодавства.

Читайте також:

Менеджери Суркіса бояться, що Григоришин забере їхні реєстри


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування