Жванія просить ходити на правильні пляжі

Середа, 22 червня 2005, 10:36
Міністр з питань надзвичайних ситуацій Давид Жванія закликав населення України й гостей країни не відпочивати на неорганізованих пляжах.

Про це Жванія заявив під час перебування на місці трагедії в селищі Кача біля Севастополя в Криму, повідомила прес-служба МНС.

За словами Жванії, порушуючи правила безпеки, громадяни піддають своє життя небезпеці, передає Новості-Україна.

Жванія відзначив, що нещасний випадок у селищі Кача відбувся на неорганізованому пляжі, де відпочинок громадян суворо заборонений.

При цьому міністр завірив, що "рятувальні роботи в селищі Кача будуть проводитися доти, поки не будуть знайдені всі постраждалі".

За його словами, "пошуково-рятувальні роботи ускладнені тим, що є тільки один свідок обвалу. На даний момент він знаходиться в шоковому стані, тому згадати, скільки осіб перебувало на той момент на пляжі, йому важко".

На даний момент на місці трагедії пошуково-рятувальні роботи тривають. Їх у безперервному режимі у дві зміни проводять близько 750 осіб.

Раніше у вівторок в селищі Кача в результаті зсуву під завалом опинилися близько десяти осіб. Внаслідок події одна людина загинула, одну госпіталізовано у важкому стані, трьом потерпілим з незначними тілесними ушкодженнями була надана перша медична допомога.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування