Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович поставив свій сайт на перше місце в усьому Інтернеті

Середа, 22 червня 2005, 11:48
На персональному сервері Віктора Януковича у рубриці "Нам пишуть" розміщене повідомлення про те, що сайт Януковича має найбільший рейтинг "серед усіх сайтів і форумів інтернету".

Про це пише один із відвідувачів сайту, який посилається на "останні дослідження компанії "iNET-CONSALTING".

Відвідувач зазначає, що за даними компанії, сайт Януковича є першим за кількістю відвідувачів, які залишають записи на форумі.

Зокрема, відвідувач подає рейтинг сайтів, за яким сайт Януковича – на першому місці з 5534 відвідувачами, на другому місці – персональний сайт Юлії Тимошенко (4803 відвідувачів), сайт "Сила народу: коаліція Ющенко та Тимошенко" (4550 відвідувачів), на третьому - персональний сайт Віктора Ющенка (2198 відвідувачів), на четвертому – сайт політичної партії "Народний Союз Наша Україна" (1536 відвідувачів), на п’ятому – сайт "Сорока: Капкан для "честной" власти" (674 відвідувачів).

При цьому з повідомлення не зрозуміло, за який період рахувалися відвідування сайтів. Крім того, жодної інформації про компанію з назвою "iNET-CONSALTING" знайти не вдалося.

Водночас згідно з офіційним рейтингом www.top.bigmir.net персональний інформаційний сервер Віктора Янукович посідає сьоме місце після сайтів "Сила народу", персонального сайту Віктора Ющенка, персонального сайту Юлії Тимошенко, сайту партії "Народний Союз Наша Україна" та ін., а кількість відвідувань за останні 30 днів склала 700 заходів за добу.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування