Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенківцям не подобається, що до них переходять злодії і вихідці від Януковича

Середа, 22 червня 2005, 14:33
Рядові члени партії "Батьківщина" стурбовані напливом у партію бізнесменів із сумнівними капіталами і виключенням з партії рядових членів, не обтяжених коштами і відповідальними посадами.

Про це заявляють члени Львівської, Дніпропетровської й Одеської організацій - усього близько 50 чоловік - які проводять мітинг під стінами Кабінету Міністрів.

Зокрема, представник Львівської організації повідомив кореспондентові, що людей, перевірених діяльністю в опозиції і Майданом, виключають з партії без яких-небудь підстав, "одноосібно, хоча за статутом це повинен робити колегіальний орган".

Він також вважає, що лідерові партії, Юлії Тимошенко, інформацію з кадрового питання подають однобоко, і вона не в курсі реального стану справ.

На його думку, поки партія була в опозиції, їй потрібні були рядові члени, а зараз на їх місце приходять ті, котрі за гроші можуть залучити набагато більше людей.

Представники Дніпродзержинської організації не проти залучення представників бізнесу в партію, однак вони стурбовані походженням коштів деяких неофітів.

Зокрема, за їхніми словами, місяць тому міську організацію партії очолив Євген Витюкін, проти якого дотепер не закрита кримінальна справа за розкрадання в особливо великих розмірах.

Також мітингуючі заявляють, що він очолював у свій час групу по зриву виступу Тимошенко в Дніпродзержинську і, очоливши партію, привів із собою 200 осіб, які вступили в "Батьківщину", не виходячи з Партії регіонів.

На думку одного з що мітингувальників, причиною таких процесів в партіях, які недавно прийшли до влади, є недопрацювання статутів, з яких практично одночасно зник пункт про кандидатський стаж.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...