Тимошенко знає, як виглядають її однопартійці, тому під її вікнами - самозванці

Середа, 22 червня 2005, 17:18
Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що люди, які бастують під Кабміном під прапорами "Батьківщини", до партії стосунку не мають.

Про це вона заявила в середу журналістам.

"Ті люди, які бастують, ніякого відношення до нашої партії не мають. Ми абсолютно чітко знаємо, як виглядають члени нашої партії, як вони живуть, у яких моральних засадах. Я думаю, що це продовжуються певні політичні протистояння", - заявила вона.

У свою чергу Київська міськорганізація "Батьківщини" заявляє, що мітингувальники під стінами Кабміну є "найманцями" і "самозванцями" і незаконно виступають під їхніми прапорами.

"Особи, які прикриваються кольорами партії, не мають жодного відношення до ВО "Батьківщина" і ніколи не були її членами", - говориться у заяві, розповсюдженій партією у середу.

На думку представників партії, "пікетування є брутальною провокацію на замовлення керівництва певних бізнес-структур та політико-економічних груп, які прагнули на хвилі "помаранчевої революції" прорватися до лав партії".

"Домагаючись отримати членський квиток партії, організатори сьогоднішньої провокації сподівались, що він відкриє їм шлях до влади та до керівних посад. Однак спроба "грошових мішків" використати високий авторитет "Батьківщини" у приватних інтересах закінчилася невдало".

"Ані за політичними поглядами, ані за морально-етичними принципами ці люди не відповідають високому званню члена партії "Батьківщина", йдеться у заяві.

Партія закликає "співвітчизників, усіх тих, хто на майданах України творив "помаранчеву революцію" не вірити провокаціям "з боку тих, хто в часи режиму Кучми грабував народ, а зараз намагається перефарбуватись і прийти до влади, щоб продовжувати знищувати Україну".

Як відомо, у середу біля Кабміну зібралося близько 50 осіб, які називали себе рядовими членами партії "Батьківщина" і протестували "проти напливу у партію бізнесменів із сумнівними капіталами і виключенням рядових членів, не обтяжених коштами і відповідальними посадами".

"Українська правда"

Читайте також:

Тимошенківцям не подобається, що до них переходять злодії і вихідці від Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування