Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківська партія Ющенка хвалиться, що перегнала Януковича

Середа, 22 червня 2005, 17:50
Партія "Народний Союз Наша Україна" має найбільшу підтримку мешканців Харківщини.

Такі показники соцопитування Центру ім. Разумкова оприлюднив на прес-конференції у Харкові голова регіональної організації НСНУ, заступник губернатора області Ярослав Ющенко, повідомляє прес-служба НСНУ.

За його словами, в Харківській області НСНУ має підтримку 17% виборців, Партія регіонів - 16%, БЮТ - 10%, КПУ - 6%.

"Ми – фаворити передвиборчої гонки, і 16% голосів в області – це той мінімум, який ми розраховуємо отримати на виборах у березні 2006 року", - зазначив голова обласного осередку НСНУ.

На запитання журналістів, чи планує НСНУ застосовувати на парламентських виборах адміністративний ресурс, Ярослав Ющенко відповів: "Адмінресурсу – ганьба!"

Він також розповів журналістам про розбудову партії в області.

За словами Ярослава Ющенка, станом на 21 червня чисельність обласної організації НСНУ перевищує 3 700 осіб.

"Найближчим часом (кінець червня – початок липня) пройдуть конференції всіх рівнів для обрання делегатів на І з’їзд партії, що відбудеться 9 липня у Києві", зазначив він.

Голова регіонального виконкому НСНУ Віталій Маляренко також сказав, що у найближчій перспективі в Харківській області буде створене молодіжне крило партії.

Також керівники повідомили, що крім конференцій і з’їзду, у липні харківська делегація візьме участь в акції на Співочому полі в Києві, а також разом із президентом Віктором Ющенком підніметься на вершину Говерли.

"А на початку серпня на найбільшій площі Європи – майдані Свободи – харківські партійці зустрічатимуть автопробіг "Партія Ющенка єднає Україну", зазначили вони.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...