Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко перепише "диво" Януковича

Середа, 22 червня 2005, 18:52
Прем'єр Юлія Тимошенко прогнозує, що економічне зростання 2004 року, яке декларувалося Віктором Януковичем, може виявитися фіктивним.

Як повідомила Тимошенко журналістам, до Держкомстату для аналізу передано матеріали щодо відшкодувань податку на додану вартість з фіктивного експорту минулого року.

"У нас є документальне підтвердження, що з фіктивного експорту в 2004 було повернуто понад 5 мільярдів гривень. Це свідчить, що експорт, який не існував в природі, складав понад 20 мільярдів", - сказала Тимошенко.

За її словами, "Держкомстат має подивитися, які реальні показники ми отримали".

"По рівню споживання газу електроенергії, сировини у 2003, 2004 і 2005 роках видно, що ніяких сплесків ВВП минулого року не було", - додала Тимошенко.

Тимошенко також сказала, що уряд втримає макропоказники у межах прогнозу на 2005 рік.

"Незважаючи на дуже важкий стан після виборів, ми сказали, що інфляція буде в межах, які закладалися у бюджет. Ми маємо всі бази, щоб рахувати, що макропозники будуть на рівні запланованих", - додала Тимошенко.

Також прем’єр повідомила, що уряд схвалив програму створення нових робочих місць і зайнятості населення. "Потужно розгорнути велику кількість нових робочих місць можна виключно даючи людям зелену вулицю для того, щоб почати свій малий бізнес. Який стане середнім, а далі – як пощастить...", - додала Тимошенко

За її словами, з початку цього року працевлаштувалося 447 тисяч громадян. "Це значно вище, ніж за такий же період минулого року", - сказала вона, але не навела цифр.

"Українська правда"

Читайте також:

Турчинов знайшов, звідки космічні результати Януковича



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування