ПЛУЖНІКОВ ПРОДАВ "ІНТЕР" ОФШОРУ З ОСТРОВА МЕН?

Середа, 22 червня 2005, 19:47
Депутат, заступник голови СДПУ(о) Ігор Плужников підписав перед смертю документи про продаж своєї частки каналу "Інтер".

Про це повідомляє канал "1+1" з посиланням на неофіційні дані.

Покупцем каналу в документах начебто значиться офшорна компанія з острова Мен, зазначає автор сюжету, вказуючи, що раніше поширювалася інформація, що акції "Інтера" збирається придбати російська структура.

Головний редактор інформаційно-аналітичної служби каналу Олексій Мустафін назвав повідомлення "1+1" про продаж "Інтера" "повною маячнею". Він повідомив "Українській правді", що редакція каналу вже консультувалася з юристами з приводу звернення до суду в зв'язку з розповсюдженою телеканалом "1+1" інформацією.

Він розповів НТН, що на "Інтер" та на його власників чинився тиск, в тому числі й з боку людей, пов'язаних із владою.

"Я не пов'язував би тиск на канал з хворобою Плужнікова. Але наскільки мені відомо, на канал та його власника значний тиск чинився, в тому числі людей пов'язаних із владою. І я думаю, що це не могло не позначитися на фізичному стані", сказав він.

Мустафін також повідомив, що телеканал працює в звичному режимі, хоча "атмосфера тяжка, оскільки Плужніков насправді створював теленакал".

Він підтвердив, що структура власності "Інтеру" є сталою і не змінювалася декілька років.

Плужникова вважали головним акціонером телекомпанії "Інтер". Зі слів віце-прем'єра Миколи Томенка, йому належало 79% акцій, інші – російському Першому каналу.

Плужников помер у середу вранці в лікарні в Німеччині. СДПУ(о) поки не хоче робити "гучних заяв" з цього приводу.

Раніше голова СБУ заявив, що Служба безпеки України готова порушити кримінальну справу у випадку, якщо лікарі підтвердять, що погіршення здоров'я заступника СДПУ(о), депутата Ігоря Плужникова стало наслідком "нетипового отруєння".

В той же час, за даними джерела "Української правди", Плужніков страждав гепатитом у гострій формі. І проведена медекспертиза показала, що "жодного стороннього втручання, що могла б призвести до смерті, не було".

Читайте також:

ПОМЕР ЗАСТУПНИК МЕДВЕДЧУКА, ВЛАСНИК "ІНТЕРА" ПЛУЖНІКОВ. "Інтер" поки не мінятиме свєї долі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування