Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Курочкіна забрали власність на 10 мільйонів

Середа, 22 червня 2005, 20:40
Регіональне відділення Фонду державного майна по Дніпропетровській області скасувало накази щодо приватизації ВАТ "Дніпропетровський центральний ринок" (найбільший ринок Дніпропетровської області "Озерка") і відновило дію наказу про призупинення конкурсу з продажу 94,361% його акцій.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в прес-службі ФДМ в середу.

Як уточнили в ФДМ, таке рішення прийняте, з огляду на численні порушення при приватизації.

За пропозицією Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Фонд державного майна поклав виконання обов'язків голови правління ВАТ "Дніпропетровський центральний ринок" на Валерія Сянова до проведення загальних зборів акціонерів товариства.

Як повідомлялося, ринок "Озерка" проданий у 2004 році компанії "Регіоноптсервіс".

Результати конкурсу викликали низку критичних зауважень з боку політичних сил і громадськості регіону. Генпрокуратура 14 лютого 2005 року порушила кримінальну справу за фактом незаконної приватизації посадовими особами регіонального відділення ФДМ ВАТ "ДЦР".

У грудні минулого року підприємець Максим Курочкін заявив в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда в Україні", що купив його "за десять мільйонів доларів". Курочкін оголошений у всеукраїнський розшук за обвинуваченням у фінансових махінаціях.

Читайте також:

За "Озерку" хотіли вбити людину Курочкіна?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування