Кучма заспокоює нерви рибальством і заздрить Кравчуку

Четвер, 23 червня 2005, 14:53
Екс-президент Леонід Кучма не дивиться новини і намагається не думати про політику.

Про це він розповів журналістам під час зустрічі у своєму благодійному фонді "Україна".

"Бо ви знаєте, деякі канали, я не кажу про ті, які були опозиційними, вже оранжевіші за ті. Переходять даже межу, по-моєму. А дивитися бруд мене не тягне", - сказав він.

На питання, як проходить його звичний день, Кучма розповів, що зараз може займатися рибальством.

"Я раніше казав, що нема часу ні на охоту, ні на рибалку. Хоча охотою ніколи не займався взагалі, а рибалка - да. Нерви заспокоює", - зазначив він.

Уточнюючи, чи рибалить він з послом Росії Віктором Чорномирдіним, Кучма сказав, що ні. "Ви ж знаєте, я маю можливість це робити в будь-який день, а Віктору Степановичу треба працювати – він представник великої країни", - зазначив він.

На питання, чи може він не думати про політику, Кучма відповів: "Ну важко, конєчно, але ж я бачу, які основні події відбуваються…".

Щодо ідеї Володимира Литвина про клуб президентів, Кучма відповів, що "ще рано".

"Ну якщо ми дивимося один на одного як… ой не хочу говорити. Хоча ви добре знаєте, що у нас з Леонід Макаровичем нормальні ділові стосунки. Ну, може, коли я прийшов президентом, то теж дивився на нього як не на партнера, а на суперника. Але я переконаний, що всі роки Леонід Макарович почував себе затишно. Сни йому не снилися кошмарні", - зазначив Кучма.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування