Порошенко не давав інтерв’ю, де він вийшов зрадником ідеї Ющенка

Четвер, 23 червня 2005, 16:27
Секретар Радбезу Петро Порошенко стверджує, що не заявляв, що ЄЕП може стати альтернативою ЄС у разі несприйняття України європейськими чиновниками.

Про це ідеться у коментарі прес-секретаря Порошенка Ірини Фрис.

Вона сказала, що Порошенко не давав інтерв’ю газеті Frankfurter Rundschau, де писалося, що "у зв'язку з ростом кількості супротивників розширення ЄС, за словами Порошенка, за певних умов цілком може бути "альтернативою" Єдиний економічний простір з Росією".

"Петро Порошенко завжди заявляв, що створення зони вільної торгівлі в межах ЄЕП є вигідним Україні і не є перешкодою в інтеграції до Євросоюзу", - сказала Фрис.

За її словами, у перекладі статті "Frankfurter Rundschau", вміщеному на російському сайті Іносмі, зроблено неправильні акценти.

"Німецька мова, на відміну від англійської, більш асоціативна та складна. Тому в тій частині, де мова йде про альтернативу – це стосується лише економічного співробітництва", - сказала вона.

Прес-секретар Порошенка додала, що такі пояснення щодо тієї статті надав сам автор публікації у "Frankfurter Rundschau" Томас Розер.

"Українська правда"

Читайте також:

Якщо Україну не візьмуть в ЄС, Порошенко не проти ЄЕП?


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування