Янукович думає, що Тимошенко ганьбить працю мільйонів

Четвер, 23 червня 2005, 18:38
Екс-прем'єр Віктор Янукович вважає, що за заявами про неправильні показники економіки в минулі роки новий уряд намагається приховати промахи у своїй роботі.

"Сьогодні вже зовсім ясно, що економіка країни перейшла в режим ручного управління, що ніколи не дає позитивних результатів", - сказав Янукович в інтерв'ю російській телекомпанії REN-TV.

За його словами, "не випадково, що на тлі наростаючого економічного спаду влада заговорила про погрішності в статистиці".

"Мовляв, у минулому і позаминулому році не так статистика велася, не так показники визначалися, що макропоказники були значно завищені", - відзначив він.

"Мало того, що владоможці пішли по такому невірному шляху, вони, таким чином, ганьблять працю мільйонів українців, що домагалися цих результатів. Тих людей, що реально відчули в ці роки поліпшення життя, стабільність, зростання доходів, підвищення зарплат і пенсій", - вважає Янукович.

"Така лінія влади, що, з одного боку, не вміє справитися з економічними проблемами, з іншого боку - намагається зменшити досягнення людей, їхню працю, призведе тільки до одного - недовіри до цієї влади, " - підкреслив він.

Як відомо, раніше прем'єр Юлія Тимошенко заявила що економічний ріст 2004 року, що декларувався Віктором Януковичем, може виявитися фіктивним.

Також глава СБУ Турчинов заявляв, що економічні показники були завищені за рахунок фіктивного експорту.

Ліга

Читайте також:

Тимошенко перепише "чудо" Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування