Ющенка і Тимошенко в Донецьку зустрінуть наметами і шатрами

П'ятниця, 24 червня 2005, 11:35
Громадська організація "Ми" встановила в п'ятницю додаткові намети на підтримку голови Донецької облради Бориса Колесникова в районі залізничного вокзалу й аеропорту до очікуваного приїзду президента Віктора Ющенка і прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це агентству Інтерфакс-Україна повідомив один з керівників громадського руху "За Україну без Ющенка" Олександр Хряков.

"На площі залишилися і наші намети, і намети організації "Ми". Але вони ще частину передислокували до залізничного вокзалу й аеропорту напередодні візиту Ющенка. Наших наметів там поки нема, але представники є", - заявив Хряков.

Раніше "Острів" повідомляв, що в центрі Донецька на площі Леніна на підтримку Колесникова залишилося тільки 4 туристичні намети і 4 шатра.

Як повідомив представник руху "Україна без Ющенка", "частина наметів з площі Леніна були перенесені і розміщені біля донецького аеропорту. А намети від ПСПУ Наталії Вітренко перенесли на залізничний вокзал".

За його словами, на площі Леніна "у наметах ніхто не ночує, лише вночі наметове містечко охороняється двома представниками від Партії регіонів і від молодіжної організації "Союз народжених революцією".

 
 
У той же час адвокат Колесникова Андрій Федур, коментуючи висунуті обвинувачення в сепаратизмі екс-губернатору Харківщини Євгену Кушнарьову і колишньому заступнику губернатора Сумщини Віктору Тихонову, сказав, що вважає "це відвертою дурістю з боку прокуратури".

"Я ознайомлений з обвинуваченнями в сепаратизмі, і вважаю їх неправомірними", сказав Федур.

При цьому він висловив надію, що його підзахисному подібні обвинувачення пред'явлені не будуть. "Я хочу сподіватися, що Колесникову чергового такого дурного обвинувачення висувати ніхто не буде. Тому що там немає ніякого складу злочину і ніякого злочину Колесников не робив", - сказав адвокат.

Такої ж думки дотримується й адвокат Віктора Януковича Олена Лукаш. Вона вважає, що "на з'їзді в Сіверодонецьку обговорювалося питання про проведення референдуму, про з'ясування волі народу".

"Це було не ухвалення рішення навколо осіб кулуарно, закрито, а з'ясування думки. Так, вони були, може, занадто емоційні. Але я не вбачаю ні в словах Тихонова, ні в словах Колесникова ознак сепаратизму", сказала вона.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування